DRUŠTVO AGRARNIH EKONOMISTOV SLOVENIJE
DOMOV  |  O DRUŠTVU  |    CLANSTVO    |    DOGODKI   |    AKTUALNO   |    PUBLIKACIJE   |    POVEZAVE   |   KONTAKTI

O DRUŠTVU

................................................................................................................................................................................

DRUŠTVO AGRARNIH EKONOMISTOV SLOVENIJE - DAES

DAES je stanovsko društvo z večletno tradicijo, ki združuje agrarne ekonomiste različnih profilov in ustanov. Društvo DAES predstavlja forum za soočenje pogledov na aktualna dogajanja, povezana z ekonomskimi vprašanji kmetijstva in ostalih členih kmetijske verige ter z razvojnimi vprašanji podeželja.
 
Temeljna naloga društva DAES je obveščanje širše strokovne in zainteresirane javnosti o ekonomskih in razvojnih vprašanjih slovenskega kmetijstva, živilstva in podeželja. Po zgledu sorodnih organizacij v tujini in doma društvo organizira strokovna srečanja in znanstvene konference, katerih osrednji namen je javna predstavitev naših raziskovalnih rezultatov in izmenjava mnenj o aktualnih vprašanjih.
 
V društvu skušamo prispevati tudi k bogatitvi domače strokovne in znanstvene literature s področij našega delovanja. Temu so namenjeni zborniki z objavljenimi prispevki iz naših znanstveno-strokovnih konferenc in novoustanovljena knjižna zbirka DAES.
 
................................................................................................................................................................................


Društvo agrarnih ekonomistov Slovenije - DAES združuje agrarne ekonomiste različnih profilov in ustanov, ki se ukvarjajo z ekonomskimi in razvojnimi vprašanji slovenskega kmetijstva, živilstva in podeželja.
© DAES 2010
Predloge, pripombe, novice za objavo na spletni strani pošljite po e-pošti društva.

Web Page Maker, create your own web pages.